De winkels is gesloten, gelieve geen bestelling meer te maken
Bekijk onze producten

Klachten

Schade

Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al is dat wel ons doel!

Controleer bij ontvangst van uw bestelling altijd goed de producten. Mocht er toch schade zijn, meld deze dan per email binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling. Hoe eerder u het meldt, des te eerder dit kan worden opgelost. Stuur zeker foto’s mee, zodat de schade kan worden beoordeeld.

U kunt schades melden via ons service aanvraag formulier

Service aanvraag NL

Service aanvraag BE

Klachten

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een tevreden klant bent en natuurlijk ook blijft. Dit proberen we door een goede service te verlenen, correct en spoedig te reageren op eventuele opmerkingen, suggesties of klachten, een lage en goede prijs en kwaliteit verhouding van onze producten.

Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met onze service. U kan dan een klacht melden door ons klachtenformulier in te vullen en door te mailen naar info@san-e-web.be. Er word dan binnen twee werkdagen contact met u opgenomen. Gelieve de onderstaande gegevens volledig te bezorgen samen met uw klacht.

Klachtenformulier NL

Klachtenfomulier BE

San-E-web is aangesloten bij de Stichting Webwinkel Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Webshop Keurmerk controleert de aangesloten webwinkels en bemiddelt bij eventuele geschillen.

Mocht u er met ons niet uitkomen, dan kunt u uw klacht ook indienen bij de Stichting Webwinkel Keurmerk. De geschillencommissie van de Stichting Webwinkel Keurmerk zal dan bemiddelen in de betreffende kwestie.

U kunt een klacht indienen via het klachtenformulier van de Stichting Webwinkel Keurmerk

Garantie

Bij San-e-web geldt de fabrieksgarantie zoals die door de verschillende fabrikanten gehanteerd wordt. Deze kan oplopen tot 10 jaar afhankelijk van de producent! Indien u een garantiekwestie wil melden bij San-E-web, dan kunt u hiervoor een service-aanvraagformulier invullen en doormailen naar in info@san-e-web.be.